Kampanjer og Tilbud på Utstyr til Hund

Hos våre sammarbeidspartnere finner du tusenvis av produkter – og alltid en håndfull gode kampanjer og tilbud.

Altomhunden.no finner de beste kampanjene og tilbudene, slik at DU får de beste produktene – og samtidig sparer penger!

Om du ønsker en fullstendig oversikt over alle pågående kampanjer og tilbud kan du finne dette her:

Petworld.no: Pågående Kampanjer

Om du er på jakt etter et bur til din firbente venn, får man 10% rabatt på hundebur fra Trixie om man melder seg inn i PetWorlds kundeklubb.

Forutenom om Trixie sitt solide aluminiumsbur, har PetWorld også en rekke andre bur – i flere forskjellige prisklasser. Og husk, PetWorld har prisgaranti og gratis frakt på bestillinger over 499 kroner, så har er det rom for gode deals!

Petster.no: Pågående Kampanjer

Det er vinter, og noen hunder fryser mer enn andre. Om din hund er en frysepinn kan du nå kjøpe en deilig Bobby Faubourg vinterjakke til hunden – med 50% prisavslag!

Ja, er fortsatt et stykke unna. Men hvorfor ikke høste fruktene av dette ved å kjøpe sommerutstyr på tilbud? Før du vet ordet av det er tross alt sommeren atter her. Nå kan du spare 30% på dette flotte oppblåsbare hundebassenget, laget i forsterket materiale for å tåle ivrig hundelek!

Om du er på jakt etter en god hundeseng kan du nå gjøre et kupp hos Petster. Back on Track sin Rikki hundeseng selges for tiden med en 39% prisreduksjon.

I Love Dogs: Pågående Kampanjer

I Love Dogs har et enormt soriment av leker til hund, så her finner du garantert noe du liker. Løp og kjøp!

Sjekk ut utvalget av varer som for tiden selges med 50% avslag! Har kan du vikelig gjøre et kupp!

Eller om du vil gjøre et enda bedre kupp, hva med å se hvilke varer som for tiden selges til 70% av ordinær pris! Det er billig det!

VetZoo: Pågående Kampanjer

Om du trenger påfyll av hundemat selges nå all Hill’s Science Plan Hundefavoritter til 15% redusert pris. Hill’s Science Plan Hundefavoritter er et premiumfor for hunder fra 12-18 kg.

Sørg for at hunden blir sett i mørket! VetZoo selger alle Dogmans reflekser og lys til 15% redusert pris.

VetZoo har også for tiden kampanje på en rekke populære produkter til valp. Her kan du finne alt fra en deilige hundesenger til fór som er spesialutviklet for valp.

Om hunden din er forbi valpetiden kan du finne VetZoo sitt rabatterte sortiment for voksne hunder her.

Dogman: Pågående Kampanjer

Dogmans super-populære Buddy-Seng selges i november til 50% redusert pris!

Jægerens Oransje GPS Vest er hos Dogman satt ned med hele 70%! Her kan du virkelig få deg en høykvalitets GPS-vest til budsjettopris.

Om dere liker å gå på tur i fjellet, hvorfor ikke kjøpe en egen ryggsekk til hunden? Hos Dogman får du i november en romslig kløv til 50% redusert pris.