Pågående Kampanjer

Hos våre sammarbeidspartnere finner du tusenvis av produkter – og alltid en håndfull gode kampanjer og tilbud.

Altomhunden.no finner de beste kampanjene og tilbudene, slik at DU får de beste produktene – og samtidig sparer penger!

Om du ønsker en fullstendig oversikt over alle pågående kampanjer og tilbud kan du finne dette her:

Petworld.no: Kampanjer November 2021

Om du er på jakt etter et bur til din firbente venn, får man 10% rabatt på hundebur fra Trixie om man melder seg inn i PetWorlds kundeklubb.

Det er ikke bare Trixie sine hundebur du får billig hos PetWorld. I november får du også en Trixie kjølematte til 50% redusert pris! En kjølematte er et velegnet sted for hunden å trekke seg tilbake til når det er fyr i peisen og innetemperaturen stiger.

Nå som det går mot jul, hva med å gjøre et kupp på julegave til hunden? Good boy Festive Real Meat gaveboks selges i november til 50% redusert pris. Her får hunden mye deilig snacks for pengene!

Petster.no: Kampanjer November 2021

Det er høst, og noen hunder fryser mer enn andre. Om din hund er en frysepinn kan du nå kjøpe en deilig Bobby Faubourg vinterjakke til hunden – med 50% prisavslag!

Eller hva med Non-stop Dogwear Line Selen til 30% redusert pris? Dette er en flott hverdagsele som også fungerer ypperlig som drasele!

Ja, sommeren er over. Men hvorfor ikke høste fruktene av dette ved å kjøpe sommerutstyr på tilbud? Før du vet ordet av det er tross alt sommeren atter her. Nå kan du spare 30% på dette flotte oppblåsbare hundebassenget, laget i forsterket materiale for å tåle ivrig hundelek!

DENNE ER MORO! Denne måneden selger Petster Petsafe sin automatiske ballkaster til 26% redusert pris. Denne ballkasteren kan brukes både innendørs og utendørs – og vil by på timesvis med lek og moro for din firbente bestevenn!

Pass på at huden blir sett i høstmørket. Sikre deg en Dogman refleksvest mens den selges til 25% redusert pris!

Om du er på jakt etter en god hundeseng kan du nå gjøre et kupp hos Petster. Back on Track sin Rikki hundeseng selges for tiden med en 39% prisreduksjon.

I Love Dogs: Kampanjer November 2021

I november er det lekedager hos I Love Dogs! Alle hundeleker selges for tiden med en prisreduksjon på 20%. I Love Dogs har et enormt utvalg av leker, så her finner du garantert noe du liker. Løp og kjøp!

Sjekk ut utvalget av varer som for tiden selges med 50% avslag! Har kan du vikelig gjøre et kupp!

Eller om du vil gjøre et enda bedre kupp, hva med å se hvilke varer som for tiden selges til 70% av ordinær pris! Det er billig det!

VetZoo: Kampanjer November 2021

Om du trenger påfyll av hundemat selges nå all Hill’s Science Plan Hundefavoritter til 15% redusert pris. Hill’s Science Plan Hundefavoritter er et premiumfor for hunder fra 12-18 kg.

Sørg for at hunden blir sett i høstmørket! VetZoo selger alle Dogmans reflekser og lys til 15% redusert pris.

VetZoo har også for tiden kampanje på en rekke populære produkter til valp. Her kan du finne alt fra en deilige hundesenger til fór som er spesialutviklet for valp.

Om hunden din er forbi valpetiden kan du finne VetZoo sitt rabatterte sortiment for voksne hunder her.

Dogman: Kampanjer November 2021

Dogmans super-populære Buddy-Seng selges i november til 50% redusert pris!

Jægerens Oransje GPS Vest er hos Dogman satt ned med hele 70%! Her kan du virkelig få deg en høykvalitets GPS-vest til budsjettopris.

Om dere liker å gå på tur i fjellet, hvorfor ikke kjøpe en egen ryggsekk til hunden? Hos Dogman får du i november en romslig kløv til 50% redusert pris.