Pågående Kampanjer

Hos våre sammarbeidspartnere finner du tusenvis av produkter – og alltid en håndfull gode kampanjer og tilbud.

Altomhunden.no finner de beste kampanjene og tilbudene, slik at DU får de beste produktene – og samtidig sparer penger!

Om du ønsker en fullstendig oversikt over alle pågående kampanjer og tilbud kan du finne dette her:

Petworld.no: Kampanjer Oktober 2021

Om du ønsker å ha full kontroll på hundens matinntak kan en matskål med integrert vekt være akurat det du trenger. I oktober selger petworld Eyenimal Matskål Med Vekt til 50% redusert pris!

Høstmørket legger seg som en koselig – men svart mørkt lag over Norge. For at hunden skal være synlig i mørket selger petworld Canem sitt ledhalsbånd til 20% redusert pris!

Eukanuba sitt hundefor er kjent for høy kvalitet og god smak. Med petworld sin høstkampanje får du 3 sekker Eukanuba for prisen av 2!

Petster.no: Kampanjer Oktober 2021

Det er høst, og noen hunder fryser mer enn andre. Om din hund er en frysepinn kan du nå kjøpe en deilig Bobby Faubourg vinterjakke til hunden – med 50% prisavslag!

Eller hva med Non-stop Dogwear Line Selen til 30% redusert pris? Dette er en flott hverdagsele som også fungerer ypperlig som drasele!

Ja, sommeren er over. Men hvorfor ikke høste fruktene av dette ved å kjøpe sommerutstyr på tilbud? Før du vet ordet av det er tross alt sommeren atter her. Nå kan du spare 30% på dette flotte oppblåsbare hundebassenget, laget i forsterket materiale for å tåle ivrig hundelek!