Julegave til Hund: 13 Herlige Julegaver til Hunden Din

Har du hund må den jo selvfølgelig få en julegave! Men hvor, og hva, kjøper man i julegave til hund?

Null problem!

Vi har samlet de kuleste klærne, de gøyeste lekene og de beste godisene – slik at hunden din får feiret den beste julen noensinne!

Ilovedogs Sommerkampanje

Altomhunden.no ønsker å være transparent. Om du kjøper et produkt via våre lenker vil vi tjene en liten provisjon. Vi vil også tjene en liten provisjon om du trykker på en av våre bannerreklamer. Takk for at du støtter altomhunden.no! Vi setter pris på deg!

Eeat Slow Live Longer Tumble Feeder

Eeat-Slow-Live-Longer-Tumble-Feeder

Hvorfor ikke gjøre din beste venns måltid hakket mer givende?

Med en «Tumble and Feed Matskål» vil hunden din måtte jobbe for å spise maten sin.

Når hunden må jobbe for å spise, tvinges den til å spise saktere – noe som er bra for fordøyelse og hundens generelle helse. Men ikke bare er denne jobbe-for-maten aktiviteten bra for hundens fysiske helse, men det er også en glimrende måte å gi hunden litt hjernetrim!

Mental stimuli er super-viktig for å motvirke destruktiv og uønsket adferd, og da kan en matskål som dette være en glimrende måte å lure litt hjernetrim inn i en hektisk hverdag!

Under skålen er det antiskligummi som effektivt holder den på plass slik at den ikke skyves rundt på gulvet mens hunden koser seg med måltidet sitt. Skålen består av tre deler som enkelt demonteres, og den tåler selvfølgelig vask i oppvaskmaskin!

KONG Classic Aktivitetsleke

Den tidløse klassikeren!

Ingen hjem med hund uten en Kong Classic!

Denne leken er simpel – men allikevel genial. Laget av solid rågummi er den ekstremt slitesterk, og vil vare i årevis.

Fyll den med godbiter, leverpostei, eller annen godis – eller la hunden kose seg med den som den er. Uansett vil hunden din ELSKE denne tidløse favoritten!

Dog Activity Poker Box LVL1

Leker som gir hunden din en porsjon hjernetrim er glimrende for hunder i alle stadier av livet. Om du har hjemmekontor og sårt trenger litt fred, kan dette smarte spillet være din reddende engel.

Plasser noen godbiter i de forskjellige seksjonene av spillet – og hunden din har arbeid for den neste halvtimen.

Endelig kan du delta på Teamsmøtet ditt uten at Fido lager rabalder i bakgrunnen.

NufNuf Chance Seng Til Hund

Laget av et materiale som tilpasser seg hundens kropp, er NufNuf Chance Hundeseng et herlig sted for din firbente venn å slappe av.

Sengen er slitesterk og smussavvisende – og trekket kan enkelt tas av for vask i vaskemaskinen.

Om du tenker hunden skal ha en egen «kosekrok», er denne hundesengen perfekt for oppgaven!

Julegenser til Hund

La hunden pynte seg til jul!

Denne julegenseren er en sikker julefavoritt. Den er myk og behagelig, og er dekorert med et artig reinsdyrsmønster.

Ganske tøff, ikke sant?

Purenatural Kyllingfiletstrimler 120 g

Skjem hunden ordentlig bort i julen med deilige strimler av 100% kyllingkjøtt!

Purenatural kyllingstrimler er en relativt dyr snack – men hundene ELSKER den. I posen er det fine stykker med prima kyllingkjøtt. Disse kan enten kuttes opp i små biter for å brukes som godbiter – eller man kan gi hunden en hel strimle om gangen for en real snack.

Adventskalender til Hund

Hvem liker vel ikke å ha julekalender?

La hunden din ha sin egen julekalender – proppet av godbiter og deilig snacks!

Rosewood Lux Julekalender for Hund er kjent for høy k(h)undetilfredshet, her vil Fido virkelig få noe å glede seg til gjennom hele adventstiden!

Eat Slow Live Longer Snusematte

Om hunden din er som de fleste andre, har den en tendens til å sluke maten sin. Fra maten lander i skålen til den er tom igjen går det gjerne 10 sekunder – og da tar hunden seg god tid.

En snusematte er et genialt hjelpemiddel for å motvirke at hunden sluker maten. Ikke bare hjelper det hunden å roe ned tempoet den holder når den spiser – men matten gir også hunden mental stimuli og gøy lek i samme slengen!

Å roe ned tempoet hunden din spiser i har også en svært gunstig effekt på hundens fordøyelse – og det kan faktisk også bidra til å øke hundens levetid!

Massasjebørste i Gummi

Massasje er deilig!

Dette gjelder også for hunden din…

Unn Fido en behagelig massasje mens du børster dens pels. Denne smarte massasjebørsten fra Trixie vil med sin behagelige knudrete gummioverflate sørge for at hunden får en avslappende massasje mens du samtidig får fjernet løse hår.

Snakk om å slå to fluer i en smekk!

Serrano Hundebein

Alle hunder ELSKER et realt bein å gnage på!

Mens mor, far og barn spiser ribbe og pinnekjøtt bør vel Fido få sitt eget julemåltid?

Ikke bare smaker dette beinet himmelsk, men det bidrar også til god tannhelse ved at det styrker tennene og fjerner plakk og tannstein.

Naturlige høykvalitetsbein som dette er proppfulle av både proteiner, mineraler og vitaminer – og det har lavt innhold av fett og kolesterol. God jul!

D & D Vannfontene Cascade

Sørg for at hunden din alltid har friskt vann med denne geniale drikkeskålen fra D&D.

En hund skal alltid ha tilgang på friskt vann. Om du er lei av å bytte vann i hundens skål – eller om hunden er aleine hjemme mens familien er på jobb, da er dette en fiffig løsning.

Vannfontenen virker ved at vannet sirkuleres kontinuerlig i skålen, slik at hunden alltid har ferskt vann tilgjengelig. Pumpen har en tank på 1,5 liter, mens selve skålen rommer 0,5 liter.

Forautomat

Gå på kino en ettermiddag uten å ha dårlig samvittighet for at hunden ikke får maten sin!

Med denne programmerbare matdispenseren kan du være på farten – men allikevel være trygg på at hunden får maten sin til riktig tidspunkt.

Denne er ganske enkelt genial!

Bamsete Juleleke

La hunden få julestemning ved å gnage på en firbent kamerat i nissedrakt!

Denne plysjleken er ca 30cm, og utstyrt med den klassiske pipelyden i magen.

Avslutningsvis: Den Perfekte Julegave til Hund

Julen er en høytid hvor familien skal kose seg – og dette inkluderer selvfølgelig familiehunden!

Sørg for at også Fido får en uforglemmelig jul ved å skjemme den litt ekstra bort. Med en julegenser, en real knoke til middag – og en massasje før leggetid sikrer du at også din firbente venn har fått kjenne på julestemningen.

Og selvfølgelig, julekalenderen må du heller ikke glemme!

Les Også