10 Gode Grunner til Hvorfor du Bør Investere i GPS til Hund

GPS til hund er så mye mer enn en «kjekt å ha» dippedutt. Om nøden er ute, kan den også være en mulig livredder.

Men: Likevel vet svært få hundeeiere hva som egentlig er meningen med disse GPS-senderne – og dermed går de glipp av et fantastisk verktøy som kan være til stor glede for både hund og eier.

Hvis du er en av dem, les videre og finn ut hvorfor vi i altomhunden mener denne oppfinnelsen er intet mindre enn genial!

Ilovedogs Sommerkampanje

Altomhunden.no ønsker å være transparent. Om du kjøper et produkt via våre lenker vil vi tjene en liten provisjon. Vi vil også tjene en liten provisjon om du trykker på en av våre bannerreklamer. Takk for at du støtter altomhunden.no! Vi setter pris på deg!

** Altomhunden anbefaler Tractive GPS DOG 4. SJEKK PRIS HER**

10 Grunner til at Alle Hundeeiere Bør Vurdere GPS til Hund

Først:

Med en GPS-sender trenger du ikke lenger å bekymre deg for å miste hunden din.

Ellers er også en GPS-sender et kjærkomment hjelpemiddel om du er lei av å jage en hyperaktiv hund, en valp som systematisk stikker av – eller en hund med et litt for sterkt jaktinstinkt.

Om du nå tenker; «Hah, hunden min er godt dressert – jeg har full kontroll»

Husk:

Selv de best trente hundene kan stikke av om den blir redd. Med andre ord, du kan ende opp med aldri å trenge en sender – men det kan også være en livredder den ene gangen hunden plutselig stikker…

Uansett, her er ti grunner til å skaffe hunden din en GPS-sender – for din og hundens trygghet og sikkerhet.

** Altomhunden anbefaler Tractive GPS DOG 4. SJEKK PRIS HER**

Hunden Din er en Notorisk Rømmer

Hvorfor stikker hunden din til stadighet av?

Det kan være flere grunner til denne adferden, men én ting er sikkert. Hvis hunden din er en «notorisk rømmer», er du ikke alene.

Ifølge en undersøkelse hadde 15 % av alle kjæledyreiere mistet hunden eller katten sin i løpet av de siste fem årene. Noen anslår til og med at 1 av 3 hunder vil forsvinne i løpet av deres liv. Ganske høye tall med andre ord!

For mange kjæledyrforeldre er dette den absolutt viktigste grunnen til å skaffe seg en GPS-sender.

Hundens Mikrobrikke Hjelper deg ikke å Finne Hunden din Når den er Forsvunnet

Mange lurer på om mikrobrikkene hundene blir utstyrt med også inneholder en GPS-sporer.

Svaret er dessverre nei.

En mikrobrikke fungerer bare for å identifisere forvunnede og funnet hunder.

En GPS-sporer lar deg derimot spore hunden din i sanntid, slik at du raskt kan finne den og hente den om den er forsvunnet.

Hvis hunden din stikker av eller blir borte, kan du selv bringe den trygt hjem igjen på 1-2-3. Du trenger ikke håpe at noen finner hunden og skanner mikrobrikken, bruke tid på å henge opp «savnet hund-plakater» – eller vente på at noen snille fremmede leser av på halsbåndet og ringer deg. Med en GPS-sender kan du ganske enkelt spore Fido på telefonskjermen – enkelt og greit!

Du Kan Lokalisere Hunden – Uansett Hvor den er

Jente Som Sporer Hund Med GPS

GPS er tilgjengelig over hele verden, dette gjør at en GPS-sporer kan følge hunden din bokstaveligtalt overalt.

Og i motsetning til Bluetooth-sporere (Som Tile og lignende), har GPS-sporere ubegrenset rekkevidde. Uansett avstand, vil du ha full kontroll og kunne holde et våkende øye med kompisen din.

Om hunden er i umiddelbar nærhet, tilbyr Tractive GPS en funksjon kalt «finnmodus», som hjelper deg med å finne hunden din på nært hold. Denne funksjonen er Ideell når du er hjemme eller et sted med svakt GPS-signal.

** Altomhunden anbefaler Tractive GPS DOG 4. SJEKK PRIS HER**

Hunden Din Blir Lett Skremt

En skvetten hund som blir lett skremt, er en hund som har høyere sannsynlighet for å stikke av. På grunn av dette er nyttårsaften en typisk dag i året at hunder forsvinner. Hunder er ofte redde for fyrverkeri og andre høye lyder – men det finnes også andre ting som kan forårsake en fryktrespons.

Så hvis du merker at hunden din blir lett redd, er en GPS-sporer et ypperlig sikkerhetstiltak. Du kan kanskje ikke forutsi når hunden stikker, men du har uansett full kontroll og kan spore den med telefonen din.

Du Vil Holde Din Firbente Venn i Form

Visste du at noen GPS-sporere for hunder også kan fungere som aktivitetsmålere?

Dette betyr at du kan:

  • Sette aktivitetsmål og slik sørge for at hunden din får nok mosjon.
  • Se hvor mye hvile hunden får i løpet av dagen.
  • Tjene poeng, slå personlige rekorder og hold deg i form sammen med hunden!
  • Del fremgang og sammenlign aktivitetsnivået med andre kjæledyr … hvorfor ikke konkurrere mot venner som også har hund?
  • Hold styr på all aktiviteten til hunden din – på ett sted.
  • Bli inspirert til å holde hunden din på dens idealvekt.

Du Ønsker å Finne Hunden din i Mørket

Har hunden din noen gang løpt av gårde når dere er på kveldstur – eller sneket seg ut av huset før daggry?

Ved hjelp av en GPS-sporer kan du finne hunden din selv de mørkeste nettene! Tractive GPS-hundesporer kommer med en lys og lydfunksjon som kan slås på med et enkelt trykk.

Genialt!

Du vil Vite om Hunden din Rømmer Hjemmefra

Fysiske hundegjerder er effektive, men de er ingen match for eventyrlystne hunder med habile graveegenskaper. Og elektriske gjerder..: NEI!

Løsningen?

Lett:

Sett opp et virtuelt gjerde rundt hagen din – eller hvor enn du tenker hundens område er. Din Tractive GPS-tracker vil varsle deg øyeblikkelig hunden forlater den definerte sonen – og også når den kommer tilbake igjen.

Du vil la Hunden Nyte Livet Uten Bånd

Hund Som Løper Løs Uten Bånd

I Norge er det båndtvang fra 1. april til og med 20. august, men foruten dette tidsrommet kan hunden løpe fritt når du er på tur i skog og mark.

Når hunden er løs, nyter den sin frihet – og får mye sunn mosjon. Det er først når hunden løper løs den kan fullt ut nyte å være hund!

Selvfølgelig er sikkerheten til deg, hunden din og andre rundt deg høyeste prioritet. Sørg derfor for at hunden ikke er en trussel mot noen før du slipper den fri. Følg lokale lover, og utstyr hunden din med en GPS-sporer for ekstra sikkerhet og trygghet.

Du vil Føle Deg Trygg på at Hunden din Har Det Bra

Noen mener det viktigste med en GPS-sporer (foruten selve GPS-sporingen selvfølgelig) er at den bidrar til færre bekymringer for deg som hundeeier.

Hvis du er en person som har en tendens å engste deg for din firbente bestevenn – eller du ofte bekymrer deg for hvor hunden din er, og om den er i fare – kan en GPS-sporer være til god hjelp.

Faktumet er at:

Sjelefred er uvurderlig, og det trenger ikke koste mye. Du kan holde hunden din trygg for prisen av en Tractive GPS-tracker – og et abonnement som koster så lite som en kake og en kaffe i måneden.

En GPS-sporer Kan Potensielt Redde Liv

Vi har nettopp listet en haug med grunner til å skaffe GPS-sporer.

Men:

Den største grunnen er fortsatt ikke nevnt:

En GPS-sporer kan potensielt redde hundens liv – og det i seg selv er verdt investeringen x10!

** Altomhunden anbefaler Tractive GPS DOG 4. SJEKK PRIS HER**

Les Også